Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-08@06:51:14 GMT

وقتی بزرگان نیمکت خروس‌جنگی می‌شوند!

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۱۲۵۷۴

وقتی بزرگان نیمکت خروس‌جنگی می‌شوند!

بعد از درگیری کونته و توخل، نشریه «دیلی میل» درگیری‌های تاریخی دیگری بین مربیان را بررسی کرده که چند مورد را در اینجا می‌خوانیم.

به گزارش مشرق، روز یکشنبه، توماس توخل و آنتونیو کونته پس از دو درگیری فیزیکی در جریان تساوی دراماتیک ۲-۲ تاتنهام مقابل چلسی در استمفوردبریج از بازی اخراج شدند. این اولین باری نیست که در سالهای اخیر مربیان لیگ برتر در کنار زمین با هم درگیر می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاریخچه عجیبی از درگیر شدن مربیان باشگاه‌های بزرگ با هم وجود دارد؛ از توخل و کونته و ژوزه مورینیو گرفته تا سرالکس فرگوسن و آرسن ونگر و دیگر مربیان.

ونگر و مورینیو (۲۰۱۴)

آرسن ونگر و ژوزه مورینیو رقابت و تاریخچه‌ای دیرینه داشتند که از سال ۲۰۰۴ با ورود سرمربی پرتغالی به استمفوردبریج آغاز شد. ونگر آبی‌ها را متهم کرد که پول‌های کلانی که خودشان به دست نیاورده‌اند را خرج کرده‌اند و کل ماجرا از آنجا شروع شد.

مورینیو با لقب «متخصص شکست» ونگر را مورد تمسخر قرار داد و در اواخر همان سال، آنها واقعاً در زمین مسابقه زد و خورد کردند. چلسی در اکتبر ۲۰۱۴ در استمفوردبریج آرسنال را با نتیجه ۲-۰ شکست داد، بازی‌ای که بیشتر به خاطر اینکه ونگر مورینیو را هل داد در یادها مانده است. مورینیو هم با کشیدن کراوات ونگر عکس‌العمل نشان داد.

سر الکس فرگوسن و مانچینی (۲۰۱۲)

گرمای دربی منچستر و فشار رقابت قهرمانی در سال ۲۰۱۲ در ورزشگاه اتحاد این دو مربی را درگیر کرد. دو رقیب برای قهرمانی در لیگ برتر می‌جنگیدند و در نیمه دوم پس از خطای نایجل دی‌یونگ از منچسترسیتی روی دنی ولبک، مربی‌ها گلاویز شدند. اعضای کادر فنی و داور چهارم، مایک جونز، سعی کردند این دو را از هم جدا کنند.

فرگوسن در این باره گفت: «او در تمام طول بازی داور، داور چهارم و داور خط را اذیت می‌کرد. او در تمام هفته از داوران شاکی بود، اما امشب نمی‌تواند از چیزی شاکی باشد.»

مانچینی پیروز سعی کرد این حادثه را کم اهمیت جلوه دهد و افزود: «یادم نیست مشاجره درباره چه بود. من به داور چهارم گفتم این خطا برای ما بود نه علیه ما. در آن لحظه تنش بالا رفت، اما من همه چیز را فراموش کردم.»

لمپارد و کلوپ (۲۰۲۰)

فرانک لمپارد که در آن زمان سرمربی چلسی بود، خونسردی خود را از دست داد و شروع به ناسزاگویی شدید و ناپسندی نسبت به یورگن کلوپ و نیمکت لیورپول کرد. او با عقب افتادن تیمش در آنفیلد به دنبال گل نبی کیتا، فشار زیادی را احساس می‌کرد و وقتی یک خطای ملایم روی لبه محوطه چلسی انجام شد، کنترل خود را از دست داد.

سرمربی آبی‌ها بلافاصله پس از تصمیم داور به نقطه انفجار رسید و پس از شنیدن زمزمه‌های از سوی نیمکت لیورپول واکنش نشان داد. «چه خطایی؟ کجای این حرکت خطا بود؟» و فریاد زنان به سمت کلوپ رفت و داور چهارم مداخله کرد.

کلوپ دائماً تکرار می‌کرد: «آرام باش»، لمپارد داد و فریاد کرد و در جهت مخالف حرکت کرد اما دوباره چرخید و درگیری را از سر گرفت و دائماً داد می‌زد که این خطا نبود. اینجا دیگر کلوپ هم اعصابش به هم ریخت و فریاد زد: «هی»، و جملاتی بین دو مربی رد و بدل شد و مسئولان به سرعت مداخله کردند.

مورینیو و کونته (۲۰۱۶)

مورینیو از خوشحالی‌های بعد از گل کونته در جریان پیروزی ۴-۰ چلسی مقابل منچستریونایتد در استمفوردبریج در سال ۲۰۱۶ ناراضی بود. ناراحتی مورینیو در انتهای بازی کاملاً مشهود بود و به کونته درباره رفتارش در زمین مسابقه اعتراض کرد زیرا احساس کرد که مربی ایتالیایی او و تیمش را با جشن‌های هیستریک خود تحقیر کرده است.

شنیده‌ها حاکی از آن است که او بعد از سوت پایان بازی با عصبانیت خطاب به رقیبش گفت: «برای پیروزی ۴-۰ اینطوری جشن نمی‌گیرند، می‌توانی برای نتیجه ۱-۰ اینطور خوشحالی نشان بدهی، در غیر این صورت برای ما تحقیرآمیز است.»

این خصومت به پایان نرسیده است و هر دو مربی همچنان هر زمان که به مصاف هم می‌روند یا در رسانه‌ها به هم کنایه می‌زنند.

کلوپ و آرتتا (۲۰۲۱)

کلوپ و آرتتا هر دو در آنفیلد در سال ۲۰۲۱، زمانی که لیورپول ۴-۰ آرسنال را شکست داد، کارت زرد دریافت کردند. این دو مربی در دقیقه ۳۲ پس از نبرد هوایی بین سادیو مانه و تاکهیرو تومیاسو با هم درگیر شدند. آرتتا ناگهان طوری کنترل خود را از دست داد که دستیارش مجبور شد او را از صحنه دور کند. در نهایت هر دو مربی از داور کارت زرد دریافت کردند.

وقتی بعد از بازی از آرتتا در مورد این حادثه پرسیدند، پاسخ داد: «فکر می‌کنم او داشت از تیم خودش دفاع می‌کرد و من هم از تیم خودم. همین.» از او پرسیدند چه چیزی باعث این واکنش شد؟ و گفت: «هیچی، من به خاطر بازی به او تبریک گفتم. برای من همه این حوادث همانجا باقی ماند و تمام شد. این بخشی از بازی است و ما دوست داریم رقابت کنیم.»

مانچینی و مویس (۲۰۱۰)

در جریان باخت ۲-۰ منچسترسیتی مقابل اورتون در اتحاد در سال ۲۰۱۰، مانچینی به سمت منطقه فنی مویس دوید و در تلاش برای پس گرفتن توپ به مربی اسکاتلندی برخورد کرد. این درگیری پس از گرفتن توپ توسط مویس رخ داد، اقدامی که مانچینی آن را اتلاف وقت در نظر گرفت.

فدراسیون فوتبال اعلام کرد مانچینی ایتالیایی به دلیل رفتار نادرست ۲۰۰۰۰ پوند جریمه می‌شود و تا پایان فصل ۲۰۱۱-۲۰۱۲ وضعیتش به حالت تعلیق درآمد.

سرمربی سیتی گفت: «من با دیوید صحبت کردم و اگر اشتباهی مرتکب شدم از او و داور عذرخواهی می‌کنم. من فقط می‌خواستم توپ را به دست بیاورم زیرا فقط ۵ دقیقه وقت داشتیم. داور من را اخراج کرد اما چیز دیگری نیست. همین بود و تمام شد.»

منبع: روزنامه خبر ورزشی

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین قیمت توماس توخل آنتونیو کونته سرالکس فرگوسن آرسن ونگر ژوزه مورینیو روبرتو مانچینی یورگن کلوپ میکل آرتتا دیوید مویس خبر ویژه خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت داور چهارم دو مربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۲۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ملاصدرا و محبت کردن

خبرگزاری علم و فناوری آنا- آزاده پورحسینی؛ ملاصدرا یک فیلسوف ایرانی و انسان خردمندی بود. او می‌گفت محبت و مهربانی خیلی مهم است. ملاصدرا معتقد بود مهربانی به معنای رفتار ملایم و توجه به خواست دیگران است. او فکر می‌کرد که محبت و مهربانی دنیا را جای بهتری می‌کند. یک نمونه مهربانی این است که وقتی کسی غمگین و ناراحت بود، او را به گرمی در آغوش بگیرید یا بگذارید دوستان تان با اسباب بازی‌هایتان بازی کنند. مهربانی اصولاً به معنی کمک به دیگران در زمانی است  که به آن نیاز دارند. ملاصدرا معتقد بود که حتی کارهای کوچک محبت آمیز می‌تواند تأثیر زیادی بگذارد. به کار بردن کلماتی مانند «متشکرم» یا «لطفاً» می‌تواند افراد را خوشحال کند. وقتی کسی مهربان است همه او را دوست دارند،‌ بنابراین از دید بقیه مانند ابرقهرمانی با قلبی مهربان به نظر می‌رسید.

همه موجودات زنده مخلوق خداوند تبارک و تعالی هستند. بنابراین محبت را نباید تنها نسبت به انسان‌ها داشت. ازاین‌رو آبیاری گیاهان برای کمک به بزرگ شدن آنها یا غذا دادن به حیوانات نیز محبت‌آمیز است. به عقیده ملاصدرا وقتی مهربان باشید تمام جهان نیز با شما مهربان خواهند بود. با ابراز محبت به همه (بدون چشم‌داشت)،‌ تبدیل اخم به لبخند می‌توانید گام‌های بلندی را به سوی مهربانی بردارید. ملاصدرا معتقد بود که دنیا برای شاد بودن به مهربانی بیشتری از جانب انسان‌ها نیاز دارد. مهربانی حتماً به این معنی نیست که باید کارهای خیلی بزرگ بکنید، گوش دادن به صحبت دوستان تان زمانی که به شخصی نیاز دارند نیز مهربانی به حساب می‌آید. به عقیده ملاصدرا «مهربان بودن» همیشه کار درستی است. افکار و دیدگاه‌های ملاصدرا در مورد محبت و مهربانی همچنان بر مردم سراسر جهان تأثیر می‌گذارد. مهم این است که درس‌های ملاصدرا را به خاطر بسپاریم و هر روز تلاش کنیم به انسان بهتری تبدیل شویم.

ایستگاه فکر

آیا مهربانی فقط بین انسان‌ها است؟ یعنی فقط انسان‌ها باید با هم مهربان باشند؟

داستان کوتاه

روزی روزگاری دختر کوچک مهربانی بود به نام لیلی.

لیلی عاشق حیوانات بود و همیشه میان وعده‌هایش را با گربه‌ها و سگ‌های ولگرد تقسیم می‌کرد.

یک روز لیلی یک گنجشگ زخمی را پیدا کرد که در خیابان سرگردان بود، بنابراین او را به خانه برد و از او نگهداری کرد.

گنجشگ رفته رفته حالش بهتر شد. او با خوشحالی پرواز می‌کرد و روی شانه‌های لی لی می‌نشست تا قدردانی خودش را ابراز کند.  

لیلی اسم گنجشک را جوجو گذاشت و آنها بهترین دوستان هم شدند و هر روز با هم در پارک بازی می‌کردند.

یک شب طوفانی، جوجو ناپدید شد و لیلی دلش شکست. او همه جا را گشت و زیر باران شدید نامش را صدا زد.

بالاخره لیلی جوجو را زیر یک درخت در حالی دید که می‌لرزد. او را در آغوش گرفت و به خانه آورد تا کنار شومینه خشک شود. از آن روز به بعد، لیلی و جوجو جدایی ناپذیر بودند، همیشه مراقب یکدیگر بودند. لی لی گنجشکش را در قفس نمی کرد بلکه با محبت با او برخورد می‌کرد. دوستی آنها اهمیت محبت و مهربانی را نسبت به همه موجودات زنده به همه افراد محله آموخت. آنها همیشه با خوشی و شادی کنار هم زندگی کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اشلی یانگ: سبک مورینیو با فلسفه منچستریونایتد همخوانی نداشت
  • ملاصدرا و محبت کردن
  • عکس| هاشمی نسب؛خوشحال‌تر از وقتی که به پرسپولیس گل زد!
  • اوسمار به ساکت مدیون است
  • کاپیتان سابق استقلال: آن سپاهانی بدون شک خودش دختر نداشت | نکونام امروز بازیکن نیمکت نشین را فیکس کند
  • قدردانی از بزرگان، جامعه را فاخر می‌کند
  • الاتحاد به دنبال شکار مربی بزرگ اروپایی! کلوپ، توخل، مورینیو و 6 غول دیگر در لیست
  • ویسی: چه گفتم که جریمه‌ام کردند؟
  • توییت طعنه‌آمیز همسر ویتور روکه پس از شکست بارسلونا مقابل ژیرونا! / عکس
  • تکذیب شد: توخل هم حاضر نیست در بایرن بماند